Ucraina interzice zborurile neregulate către și dinspre Rusia

S.I. Catalin / 03 apr 2019 / 14:18

Cabinetul de Miniștri de la Kiev a decis să interziscă zborurile neregulate între Ucraina şi Rusia, considerat stat agresor de către autorităţile ucrainene.

 
 

Potrivit agenţiei de ştiri RBC, citată de Radio Chişinău, decizia a fost luată în şedinţa de astăzi a guvernului de la Kiev, la propunerea ministrului ucrainean de interne, Arsen Avakov.

Vor fi exceptate de la această măsură restrictivă zborurile necesare pentru sprijinirea misiunilor organizațiilor internaționale, ONU, OSCE și Crucii Roșii.

Ministrul ucrainean de interne a explicat că decizia de modificare a reglementărilor privind utilizarea spațiului aerian al Ucrainei a fost luată după ce politicienii pro-ruşi Iuri Boiko şi Viktor Medvedciuk au mers la Moscova la negocieri cu premierul Dmitri Medvedev.

Potrivit ministrului ucrainean, deputatul Iuri Boiko, ex-candidat la preşedinţia ucraineană, a profitat de o lacună în legislație și a primit din partea serviciilor speciale ruse permisiunea de a zbura direct pe ruta Kiev-Moscova, notează Rador.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy