Trupele ruse din Transnistria au simulat respingerea unui atac

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Grupul Operativ al Trupelor Ruse dislocat în Transnistria a efectuat antrenamente antitero, ce au presupus respingerea unui atac al unui inamic, cu implicarea unității de combatere a terorismului.

Potrivit planului antrenamentului, un grup de teroriști a încercat să intre pe teritoriul unui orășel militar pentru a prelua armament și tehnica militară.

„Unitatea de combatere a terorismului s-a deplasat spre locul atacului, unde, împreună cu santinela de zi, a înconjurat ariile date, a blocat căile de retragere a grupului de atacatori și l-a lichidat cu arme și lansatoare de grenade RPG-7, precum și cu folosirea blindatelor BTR-70 și BDRM-2", se menționează într-un comunicat al Districtului militar Vest al Ministerului Apărării al Federației Ruse, potrivit portalului deschide.md.

La operațiune au participat 30 de militari și tehnică militară.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel