Trump-Rusia: au fost găsite mai multe dovezi ale implicării Rusiei în alegeri, afirmă un comitet al Senatului SUA

Cristian Soare / 04 iul 2018 / 08:20
Summit NATO, la Bruxelles. Trump, apel pentru apărare
Summit NATO, la Bruxelles. Trump, apel pentru apărare

Comisia de informații deține un "sprijin suplimentar" pentru a concluziona că Vladimir Putin și guvernul său au avut drept scop influenţarea alegerilor prezidențiale din 2016.

Un comitet al Senatului, controlat de republicani, a declarat că au fost găsite dovezi suplimentare pentru a susține o evaluare a serviciilor americane căre arată că Rusia a intervenit în alegerile prezidențiale din 2016 pentru a-l ajuta pe Donald Trump, potrivit theguardian.

Comitetul de informații al senatului a declarat că "informațiile obținute ulterior publicării" unui raport al agențiilor americane de informații din ianuarie 2017 "oferă sprijin suplimentar" pentru a concluziona că Vladimir Putin și guvernul său au dorit să o discrediteze pe Hillary Clinton și să-l ajute pe Donald Trump.

Dovezile au fost prezentate marți într-un rezumat al rapoartelor inițiale din revizuirea comisiei de evaluare a comunității de informații, din ianuarie 2017 (ICA), despre care se spune că a fost un "produs solid de intelligence", susținut cu dovezi.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy