Trump-Rusia: au fost găsite mai multe dovezi ale implicării Rusiei în alegeri, afirmă un comitet al Senatului SUA

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
Summit NATO, la Bruxelles. Trump, apel pentru apărare
Summit NATO, la Bruxelles. Trump, apel pentru apărare

Comisia de informații deține un "sprijin suplimentar" pentru a concluziona că Vladimir Putin și guvernul său au avut drept scop influenţarea alegerilor prezidențiale din 2016.

Un comitet al Senatului, controlat de republicani, a declarat că au fost găsite dovezi suplimentare pentru a susține o evaluare a serviciilor americane căre arată că Rusia a intervenit în alegerile prezidențiale din 2016 pentru a-l ajuta pe Donald Trump, potrivit theguardian.

Comitetul de informații al senatului a declarat că "informațiile obținute ulterior publicării" unui raport al agențiilor americane de informații din ianuarie 2017 "oferă sprijin suplimentar" pentru a concluziona că Vladimir Putin și guvernul său au dorit să o discrediteze pe Hillary Clinton și să-l ajute pe Donald Trump.

Dovezile au fost prezentate marți într-un rezumat al rapoartelor inițiale din revizuirea comisiei de evaluare a comunității de informații, din ianuarie 2017 (ICA), despre care se spune că a fost un "produs solid de intelligence", susținut cu dovezi.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel