Trump contraatacă după achitare: Diabolic și corupt. Am trecut prin iad

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Donald Trump a susținut o conferință de presă după ce a fost achitat de Senat în procedura de destituire.

Într-o conferință de presă susținută la Casa Albă, Trump a acuzat acțiunile ”diabolice” ale democraților care au demarat procedura de destituire a președintelui american după un telefon dat președintelui Zelenski.

Trump spune că acțiunea de destituire a fost o continuare a „vânătoarei de vrăjitoare” desfășurată în ultimii trei ani împotriva sa. El a amintit acuzele de colaborare cu Rusia, ingerința Rusiei în alegeri, raportul procurorului Mueller care nu a reușit să îl incrimineze, iar acum procedura de destituire respinsă de Senat. 

Președintele american a subliniat că „nu cred că alt președinte ar fi rezistat”.

 

Trump: „Am trecut prin iad”

 

„Am trecut prin iad. Nu am făcut nimic greșit”, a reiterat Donald Trump.

Președintele Statelor Unite a considerat acțiunea democraților „diabolică” și „coruptă”, precizând că niciun alt președinte nu ar trebui să treacă prin așa ceva.

Trump a a continuat totodată și războiul cu o parte a presei. El a prezentat în conferință numărul de azi al ziarului Washington Post, publicație care poartă un război cu președintele american, și care titra pe prima pagină, cu majuscule: „Trump, achitat”. Ironic, Donald Trump a adăugat că e cel mai corect cap de ziar al publicației din ultimii ani.

Amintim că Donald Trump a fost achitat în cursul zilei de ieri de Senat în ambele capete de acuzare în procedura de destituire: atât pentru abuz de putere, cât și pentru obstrucționarea Congresului. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel