Trump contraatacă după achitare: Diabolic și corupt. Am trecut prin iad

Tudor Curtifan / 06 feb 2020 / 20:09

Donald Trump a susținut o conferință de presă după ce a fost achitat de Senat în procedura de destituire.

Într-o conferință de presă susținută la Casa Albă, Trump a acuzat acțiunile ”diabolice” ale democraților care au demarat procedura de destituire a președintelui american după un telefon dat președintelui Zelenski.

Trump spune că acțiunea de destituire a fost o continuare a „vânătoarei de vrăjitoare” desfășurată în ultimii trei ani împotriva sa. El a amintit acuzele de colaborare cu Rusia, ingerința Rusiei în alegeri, raportul procurorului Mueller care nu a reușit să îl incrimineze, iar acum procedura de destituire respinsă de Senat. 

Președintele american a subliniat că „nu cred că alt președinte ar fi rezistat”.

 

Trump: „Am trecut prin iad”

 

„Am trecut prin iad. Nu am făcut nimic greșit”, a reiterat Donald Trump.

Președintele Statelor Unite a considerat acțiunea democraților „diabolică” și „coruptă”, precizând că niciun alt președinte nu ar trebui să treacă prin așa ceva.

Trump a a continuat totodată și războiul cu o parte a presei. El a prezentat în conferință numărul de azi al ziarului Washington Post, publicație care poartă un război cu președintele american, și care titra pe prima pagină, cu majuscule: „Trump, achitat”. Ironic, Donald Trump a adăugat că e cel mai corect cap de ziar al publicației din ultimii ani.

Amintim că Donald Trump a fost achitat în cursul zilei de ieri de Senat în ambele capete de acuzare în procedura de destituire: atât pentru abuz de putere, cât și pentru obstrucționarea Congresului. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy