Summit Putin - Kim Jong-Un. Kremlinul oferă detalii

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Preşedintele rus, Vladimir Putin, intenţionează să se întâlnească până la finele anului în curs cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, a declarat marţi consilierul pentru politică externă al Kremlinului, Iuri Uşakov, citat de agenţia EFE.

'Agenda lui Putin pentru anul acesta include o întâlnire cu liderul nord-coreean', a spus Uşakov în faţa presei, menţionând că ambele părţi au iniţiat pregătirile în vederea acestui summit şi examinează data şi locul întâlnirii.

'Sunt luate în calcul diverse opţiuni, au existat propuneri atât din partea Rusiei cât şi a Coreii de Nord, dar deocamdată nu s-a stabilit desfăşurarea summitului, nici unde va avea loc', a detaliat consilierul Kremlinului.

Putin l-a invitat în septembrie pe Kim să efectueze o vizită în Rusia oricând consideră că ar fi oportun.

Ulterior, preşedinta Senatului rus, Valentina Matvienko, a spus după o discuţie cu liderul nord-coreean că acesta ar putea vizita Rusia până la sfârşitul acestui an.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel