Spionajul militar ucrainean: Numele a peste 600 de agenţi ruşi ai FSB sunt de astăzi la liber pe internet

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Direcția Principală de Informații (GUR) a Ministerului ucrainean al Apărării a publicat în urmă cu câteva ore o listă cu numele a peste 600 de agenţi ai FSB – Serviciul Federal de Securitate la Federaţiei Ruse – care desfăşoară activităţi pe întreg teritoriul Europei.

"Fiecare european ar trebui să le cunoască numele! Direcția Principală de Informații a Ministerului ucraineană al Apărării a primit o listă cu ofițerii ruși ai FSB implicați în activitățile criminale în Europa", scrie Direcția Principală de Informații pe pagina sa de Facebook, publicând o listă cu numele a 620 de ofițerii FSB.

Lista celor 620 de angajați ai FSB - înregistraţi la sediul principal de pe celebra strada Bolshaya Lubianka, Moscova - conține nume acestora, informații despre locul de muncă, adrese domiciliare, detalii despre pașapoarte acestora, dar şi numerele de telefon.

Listă completă a agenților FSB care operează în țările europene poate fi găsită pe site-ul Direcției Principale de Informații (GUR) a Ministerului ucrainean al Apărării, accesând acest link.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel