Spion mituri. CIA desființează informațiile false

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Spion mituri. CIA desființează informațiile false
Spion mituri. CIA desființează informațiile false

Spionul este o persoană însărcinată cu culegerea de informații în secret dintr-un anumit teritoriu și transmiterea acestora către un centru de sinteză și analiză. De-a lungul timpului, în jurul spionilor s-au format mai multe mituri.

CIA (Agenţia Centrală de Informaţii) a desființat o serie de mituri care circulă despre bărbații și femeile ce activează în acest domeniu.

Spion mituri - După ce devii spion nu-ți mai vezi familia și prietenii. Munca pe o fac agenții este secretă, dar acest lucru nu înseamnă că și viața lor va fi la fel. Familia și prietenii vor face parte în continuare din viața unui agent.  

Spion mituri -  Tot ce face zilnic un agent trebuie să fie supraomenesc. Trebuie doar să posede un intelect dezvoltat, să știe să ia decizii bune în condiții de stres și să fie dedicat interesului național.

Spion mituri - Un agent CIA este răsfățat și duce o viață extravagantă. În realitate, pentru o misiune reușită, un agent nu atrage atenția și este ajutat de o echipă bine pregătită. Cazurile în care opulența face parte din viața unui spion sunt extrem de rare rare.

Spion mituri - Greșelile din trecut îți ratează cariera de spion. Pentru Agenție sunt importante inteligența, aptitudinile, experiența și dorința de a servi țara cu devotament.

Spion mituri - Angajatul CIA ar putea fi obligat să își spioneze familia. Munca în cea mai importantă agenție de informații a SUA implică strângerea de informații din afara țării. Deci șansele ca un ofițer să fie pus în situația de a-și spiona familia sunt egale cu zero.

Spion mituri - Familia nu știe niciodată unde este un agent. Chiar dacă un angajat CIA locuiește în apropierea sediului central sau lucrează în afara țării, familia știe permanent unde se află acesta. Dacă totuși locul de muncă și misiunea sunt încadrate la un grad înalt de clasificare, atunci persoana își va contacta familia prin intermediari ai guvernului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel