SIG SAUER va produce noi modele de arme care să înlocuiască carabina M4 și mitraliera M249

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Producătorul de arme de calibru mic SIG SAUER a anunțat pe 3 septembrie că a fost selectat de armata americană pentru a dezvolta un sistem revoluționar de arme care ar putea înlocui carabina M4 și mitraliera M249, transmite defenceblog.

Contractul constă în producerea Next Generation Squad Weapons (NGSW) format din muniție hibridă de 6,8 mm, mitralieră ușoară, pușcă și sisteme de amortizare a zgomotului.

Muniția hibridă SIG SAUER de 6,8 mm este proiectată pentru o penetrare crescută la distanțe mai mari. Ron Cohen, președinte și CEO, SIG SAUER, Inc a spus că „folosind tehnologia în curs de brevetare, divizia Muniție a SIG SAUER a conceput un cartuș complet nou, care oferă proiectilului o viteză și o acuratețe crescută, iar în același timp o reducere substanțială a greutății muniției."

Obiectivele principale stabilite de armata americană pentru această nouă armă NGSW-AR constau în: să aibă puterea de foc și gama unei mitraliere, cuplată cu precizia și ergonomia unei puști. 

Vezi și: US Army a primit pentru testare noile puști NGSW calibru 6,8 mm

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel