SZRU: Rusia desfăşoară campanii de propagandă în spațiul media ucrainean

S.I. Catalin |
Data publicării:

Serviciul de Informații Externe al Ucrainei (SZRU) a publicat pe site-ul său un raport conţinând informații care se referă la principalele amenințări legate de ingerința Rusiei în procesul electoral ucrainean, unul dintre planurile pe care le are Moscova în acest sens fiind lansarea unor campanii de "informare" și propagandă în spațiul media din Ucraina.

 
 

Principalul obiectiv este blocarea spaţiului informațional ucrainean, pentru a distrage atenția publicului larg de la problemele cu adevărat importante şi promovarea unor campanii negative care să vizeze anumiţi candidaţi la alegerile prezidenţiale din 31 martie 2019.

Potrivit raportului, analizând rezultatele monitorizării situației socio-politice și socio-economice din Ucraina în perioada noiembrie-decembrie 2018, Federația Rusă a ajuns la concluzia că este necesară desfășurarea unei campanii de propagandă axate în special pe "dezvăluirea" unor scheme de corupție și expunerea publică a unor aşa-numite probleme legate de reforma sistemului de sănătate și din sfera educației din Ucraina.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel