Senator american: Agențiile de informații ar trebui să pună întrebări translatoarei lui Trump, nu Congres

Cristian Soare |
Data publicării:
Joni Ernst
Joni Ernst

Senatorul Joni Ernst a respins joi sugestia potrivit căreia Congresul ar trebui să intervieveze pe translatoarea prezentă la întâlnire privată care a avut loc la începutul acestei săptămâni în Finlanda (Helsinki) între președintele Donald Trump și președintele rus Vladimir Putin.

Ernst, a spus pentru postul de televiziune MSNBC, citiat de thehill, ca este împotriva implicării Congresului American, spunând că dacă cineva trebuie să pună întrebări translatoarei, acelea ar trebui să fie agențiile de informații americane.

"Cred că ar fi locul ideal pentru a începe", a spus ea.

"A face un spectacol în Congres, nu știu cât ar ajuta situația asta ", a adăugat ea. "Dar, cu siguranță, avem nevoie de răspunsuri, dar trebuie obţinute prin intermediul comunității de informații".

Unii democrați, inclusiv senatorii Robert Menendez şi Jeanne Shaheen, au solicitat o audiere a Marine Gross, translatoarea preşedintelui american Donald Trump, pentru a determina ceea ce s-a discutat la summit-ul bilateral intre Trump şi Putin. 


Casa Albă nu a dat detalii despre conversația dintre cei doi lideri.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel