Şeful spionajului militar ucrainean: Rusia nu este pregătită pentru un război pe termen lung din cauza resurselor limitate

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Foto: Kirilo Budanov, youtube / Ukrainska Pravda
Foto: Kirilo Budanov, youtube / Ukrainska Pravda

Rusia nu este pregătită pentru un război pe termen lung din cauza resurselor limitate, deși încearcă să demonstreze contrariul, a precizat seful Direcției Principale de Informații (GUR) a Ministerului Apărării din Ucraina, generalul-maior Kirilo Budanov, într-un interviu acordat Vocea Americii.

,,Rusia nu este pregătită pentru ostilități pe termen lung. Vă spun acest lucru în calitate de șef al unei agenții de informații. Ei arată în toate modurile posibile că sunt pregătiți să ducă un "război de zeci de ani", dar, de fapt, resursele lor sunt destul de limitate. Și ei sunt perfect conștienți de acest lucru", susține Kirilo Budanov.

Întrebat dacă partea rusă se grăbește acum, el a răspuns: "Da: "Toată lumea se va grăbi în curând".

Budanov a subliniat, de asemenea, că următoarele trei luni vor fi "foarte dinamice" și vor determina cursul ulterior al evenimentelor. Întrebat dacă este vorba despre Donețk, oblastul Luhansk sau sudul țării, el a răspuns: "Nu este vorba de Donetsk, de oblastul Luhansk sau de sud: "Absolut peste tot".

 

Următoarele trei luni pe front vor fi foarte active și vor decide cursul viitor al evenimentelor

 

,,Nu numai decisiv. Vor fi destul de activi. Foarte active și vor defini cursul viitor al evenimentelor. Vor fi ostilități active, dacă vă referiți la asta. Vor exista încercări atât din partea inamicului, cât și din partea noastră", a spus el.

Pentru a schimba situația, Ucraina are nevoie de o intensificare a furnizării de arme. Potrivit lui Budanov, armele continuă să vină, dar ritmul și numărul acestora sunt insuficiente pentru a face diferența.

Anterior, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Volodimir Zelenski a declarat că nu poate promite că Crimeea va fi recucerită până la sfârșitul anului 2023. Cu toate acestea, el a precizat că este încrezător în victoria Ucrainei.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel