Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, a atacat orașe din nordul Israelului

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

În replică la atacul aerian efectuat de Forțele Israeliene, pentru prima dată în această săptămână au fost vizate orașe din nordul Israelului.

Israelul a lansat rachete în nordul orașului Gaza joi dimineață. Potrivit canalului de televiziune Al-Jazeera, se efectuează atacuri aeriene în cartierul Sheikh Radwan. Două persoane au fost descoperite moarte de sub dărâmăturile unei case, transmite TASS.

Ca răspuns la bombardarea enclavei de coastă, radicalii palestinieni își extind zona de atac cu a rachete. Potrivit Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, rachetele sunt acum îndreptate atât către Tel Aviv, cât și dincolo.

 

Pentru prima dată, sirenele de atac aerian au sunat în Haifa, Nahariya, Akko, în nordul Israelului. Conform primelor informații rachetele au lovit clădiri. Potrivit postului TV, cinci israelieni au fost răniți într-o suburbie din Tel Aviv.

Într-o postare pe Twitter, Saraya al-Quds anunță că ”încă mai avem destule” și publică o imagine cu rachetele folosite în atacurile asupra Israelului. 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel