Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, a atacat orașe din nordul Israelului

În replică la atacul aerian efectuat de Forțele Israeliene, pentru prima dată în această săptămână au fost vizate orașe din nordul Israelului.

Israelul a lansat rachete în nordul orașului Gaza joi dimineață. Potrivit canalului de televiziune Al-Jazeera, se efectuează atacuri aeriene în cartierul Sheikh Radwan. Două persoane au fost descoperite moarte de sub dărâmăturile unei case, transmite TASS.

Ca răspuns la bombardarea enclavei de coastă, radicalii palestinieni își extind zona de atac cu a rachete. Potrivit Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, rachetele sunt acum îndreptate atât către Tel Aviv, cât și dincolo.

 

Pentru prima dată, sirenele de atac aerian au sunat în Haifa, Nahariya, Akko, în nordul Israelului. Conform primelor informații rachetele au lovit clădiri. Potrivit postului TV, cinci israelieni au fost răniți într-o suburbie din Tel Aviv.

Într-o postare pe Twitter, Saraya al-Quds anunță că ”încă mai avem destule” și publică o imagine cu rachetele folosite în atacurile asupra Israelului. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy