Rusia schimbă strategia de război și rezistența eroică a Ucrainei. Situația pe frontul ucrainean | Ion Petrescu vine „Pe Plan Extern”

Un Il-76 transportând parașutiști militari ruși. Sursă foto: Ministerul Apărării din Federația Rusă
EXCLUSIV
Un Il-76 transportând parașutiști militari ruși. Sursă foto: Ministerul Apărării din Federația Rusă

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 8 aprilie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Pe Plan Extern”.

Emisiunea „Pe Plan Extern” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Pe Plan Extern” este analistul militar Ion Petrescu.

Ion Petrescu va analiza situația pe frontul din Ucraina, după agresiunea fără precedent de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace în Europa, generată după atacul din 24 februarie a Federației Ruse asupra Ucrainei.

Rezistența eroică a Ucrainei, situația disperată din Mariupol, retragerea trupelor ruse de ocupație din jurul Kievului și axarea pe o ofensivă în Donbas în Est, vor fi printre subiectele pe care Ion Petrescu le va analiza la DefenseRomania. Se va discuta inclusiv și despre România și armata noastră în contextul agresiunii ruse.

Emisiunea „Pe Plan Extern” ediția de vineri, Sezonul 1, Episodul 11, din 8 aprilie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel