Rusia face paradă cu trofee de război din Siria (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un tren plin cu trofee de război din Siria, inclusiv un tanc şi vagoane cu arme a sosit miercuri în sudul Rusiei, la Rostov pe Don, în sunet de fanfară, relatează Reuters.

Parada capturilor realizate de forţele ruse în campaniile de susţinere a preşedintelui sirian Bashar al-Assad a început duminică, la Moscova, şi va continua în zeci de oraşe din Rusia.

Mii de cadeţi şi civili, inclusiv copii, s-au adunat la Rostov pe Don ca să vadă echipamentele militare.

Transportoare blindate, pistoale-mitralieră, drone - arsenalul care a aparţinut militanţilor împotriva regimului de la Damasc a fost expus pentru a stimula sentimentele patriotice, comentează Reuters, iar soldaţii au povestit vizitatorilor cum au capturat armele.

Unii ruşi au fost uimiţi şi au scris în media sociale că banii pentru spectacolul ambulant ar fi fost mai bine cheltuiţi pentru infrastructură sau asistenţa socială. "Nu se poate estima costul renovării spitalelor, nu mai vorbim de renovarea în sine. Dar cel puţin localnicii se pot bucura de trenul special al ministerului apărării, cu trofee din Siria", a scris pe Twitter un utilizator identificat cu numele de Vitali C

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel