Rusia: Aeronave MiG-31BM au simulat manevre de luptă aeriană în Siberia

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe aeronave militare rusești MiG-31BM au simulat în stratosferă exerciții de luptă aeriană.

Manevrele de luptă aeriană, cunoscute și sub termenul de dogfight, au fost efectuate de avioane MiG-31 în Siberia, potrivit celor de la Tass care citează surse din cadrul armatei.

Exercițiul de luptă aeriană a implicat șase avioane MiG-31BM care au zburat la aproximativ 200 de metri unul de celălalt. Manevrele de luptă au avut loc în Siberia și au fost defășurate pe o secțiune de 600 de kilometri la o altitudine de aproximativ 17.000 de metri, precizează sursa citată. Rușii au mai anunțat că aeronavele au zburat cu viteze cuprinse între 1.500 și 3.00 de km pe oră.

După desfășurarea manevrelor de luptă, aeronavele rusești MiG-31BM au lansat rachete către ținte inamice simulate pe radare. Potrivit armatei ruse, exercițiul s-a încheiat cu succes, fiind îndeplinite toate obiectivele.

CITEȘTE ȘI: MiG-31, în stratosferă. Rușii spun că au simulat în premieră o misiune de interceptare și luptă la o asemenea altitudine - VIDEO

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel