Royal Australian Navy s-a alăturat exercițiilor US Navy din Marea Chinei de Sud

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Navele de război ale Royal Australian Navy (RAN) și ale US Navy s-au reunit pentru exerciții în Marea Chinei de Sud, pe fondul unor noi tensiuni în regiunea maritimă disputată, transmite Janes.

La primele exerciții participă fregata din clasa Anzac, HMAS Parramatta a Royal Australian Navy, crucișătorul cu rachete ghidate din clasa Ticonderoga USS Bunker Hill, nava de asalt amfibie USS America și distrugătorul cu rachete ghidate USS Barry al US Navy.

Exercițiile au început pe 18 aprilie cu antrenamente de integrare a forței și exerciții de manevră între HMAS Parramatta și USS Bunker Hill, potrivit unui comunicat al Flotei Pacificului a SUA.

Navele de război au participat apoi la exerciții de tragere, lansări coordonate de elicoptere, inclusiv exerciții de aterizare pe punte, exerciții de protecție a forțelor mici, integrare de comandă și control și interoperabilitate de manevră.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel