România, sistem de apărare împotriva navelor la Marea Neagră

DefenseRomania Team |
Data publicării:

România va avea un sistem de baterii de coastă, pentru apărare împotriva navelor la Marea Neagră.

România va avea un sistem de apărare împotriva navelor la Marea Neagră. Anunţul a fost făcut de către  ministrul Apărării, Mihai Fifor, la Antena 3.

"Suntem pregătiţi ca săptămâna viitoare să ducem în Guvern hotărârea referitoare la bateriile de coastă, adică acea capabilitate de apărare împotriva navelor la Marea Neagră, o capabilitate de care Marina şi, în general, România au mare nevoie în momentul de faţă", a afirmat Fifor. 

Programul privind dotarea Forţelor Navale cu baterii de coastă se adaugă celui privind achiziţia a patru corvete multifuncţionale. 

De asemenea, Fifor a adăugat că România va continua, în 2018, înzestrarea cu sisteme Patriot, în luna iunie urmând să achite un al doilea astfel de sistem militar. 

Totodată, ministrul Apărării a anunţat că în acest an România va beneficia de primele 36 din cele 227 de transportoare blindate Piranha 5, dintre care şase vor fi asamblate la Uzina Mecanică Bucureşti. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel