Realizare majoră a serviciilor ucrainene. SBU l-a capturat pe Viktor Medvedciuk, „nașul lui Putin”, acuzat de înaltă trădare

Viktor Medvedciuk, capturat de ucraineni. Sursă foto: Administrația Prezidențială a Ucrainei
Viktor Medvedciuk, capturat de ucraineni. Sursă foto: Administrația Prezidențială a Ucrainei

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat capturarea controversatului Viktor Medvedciuk, acuzat de înaltă trădare. Acesta era arestat la domiciuliu, dar pe data de 27 februarie, la doar trei zile de la invazia rusă, a reușit să evadeze.

Volodimir Zelesnki a publicat o poză cu Viktor Medvedciuk, încătușat și îmbrăcat într-o uniformă militară a forțelor armate ucrainei.

Politicianul ucrainean de opoziţie, Viktor Medvedciuk, reușise să fugă de la domiciliu, unde se afla în arest. Acesta a dispărut la puțin timp după invazia rusă.

Medvedciuk, liderul Partidului Platforma Opoziţiei Ucrainene - Pentru Viaţă, se afla în arest la domiciliu de anul trecut, după ce autorităţile au deschis împotriva lui un dosar pentru trădare.

Zelsnki a anunțat o „operațiune specială” de capturare a lui  Viktor Medvedciuk. Aceasta a fost realizată de Serviciu Ucrainean de Securitate (SBU). „Detalii mai târziu”, a transmis Zelsnki pe canalul său de Telegram.

Medvedciuk, un politician prorus care a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin este naşul de botez al fiicei sale, neagă orice acuzaţie. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel