Război Ucraina. Dodon, răspuns la întrebarea „Cui ar trebui să aparțină Crimeea?"

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Crimeea
Crimeea

Igor Dodon a participat ieri la o emisiune televizată unde a fost abordat cu privire la subiectul Crimeea și integritatea teritorială a Ucrainei.

Igor Dodon a refuzat să răspundă la întrebările moderatorului care vizau integritatea teritorială a Ucrainei.

Președintele Republicii Moldova a precizat, potrivit portalului deschide.md, că „în 27 de ani de independență a Republicii Moldova, conducerea țării noastre a recunoscut integritatea teritorială a statului vecin și nimic nu s-a schimbat".

La insistențele moderatorului, care a întrebat răspicat „Cui ar trebui să aparțină Crimeea?", Dodon a refuzat să răspundă, precizând doar că „s-a expus deja".

Sursa citată amintește că, la o întâlnire cu reprezentanții corpului diplomatic ucrainean, președintele Poroșenko a spus că este gata să discute cu Igor Dodon doar în condițiile în care ultimul susține integritatea teritorială a statului ucrainean.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel