Putin, 87%: Undă verde pentru războiul Rusiei. Europa care nu are voie să repete greșelile din anii 1930 | Ștefan Popescu, la Obiectiv EuroAtlantic

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 22 martie 2024, începând cu ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată de DefenseRomania în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00. Invitatul lui Tudor Curtifan din această ediție a podcastului este analistul Ștefan Popescu.

Ștefan Popescu este doctor în istoria relaţiilor internaţionale contemporane al Universităţii Paris 1 – Sorbona (Summa cum laude). A fost Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe al României.

Subiectul emisiunii va fi reprezentat de alegerile din Rusia unde Vladimir Putin s-a impus după un simulacru de scrutin cu 87.28% iar prezența la urne a fost de 77,49%. Niciodată în istoria modernă a Rusiei nu s-au înregistrat astfel de rezultate.

Scrutinul a fost însă un simulacru în contextul în care niciun opozant nu a fost lăsat să participe iar cei mai importanți opozanți ai lui Vladimir Putin au fost asasinați.

Ce înseamnă acest rezultat și cum beția puterii poate să rearunce Europa într-un război de mare intensitate, va explica Ștefan Popescu.

Expertul va face o radiografie a Rusiei de azi, după 25 de ani sub conducerea lui Vladimir Putin, dar și a ceea ce va urma în contextul în care putinismul a reînviat imperialismul și a readus războiul în Europa. 

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 22 martie 2024, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel