Prim-ministrul Ludovic Orban: Armata va fi implicată în misiuni de pază şi de patrulare

S.I. Catalin |
Data publicării:

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marţi seara, că Armata va fi implicată în misiuni de pază şi de patrulare, dar va susţine în activitate şi Poliţia de frontieră.

"Am discutat cu preşedintele României şi cu ministrul Apărării. Armata va fi implicată în misiuni de pază, în misiuni de patrulare şi, de asemenea, în misiuni la frontieră. Adică, vor susţine Poliţia de frontieră şi reprezentanţii Direcţiilor de sănătate publică care sunt la frontieră şi, practic, interacţionează cu toţi cei car vin în România şi dispun măsurile care se vor lua", a arătat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul Guvernului.

Amintim că, Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în cursul zilei de astăzi, noi măsuri restrictive pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Președintele României a avut o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, în baza căreia s-au luat noi măsuri pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

La finalul ședinței, Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri în cadrul unui mesaj video transmis de la Palatul Cotroceni. Printre aceste măsuri, Armata română va pune la dispoziție personal pentru a suplimenta forțele de ordine.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel