Portavionul Prince of Wales al Royal Navy a fost lansat la apă

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Cel de-al doilea portavion al Marii Britanii, după Queen Elizabeth, Prince of Wales a fost lansat la apă și transportat la Rosyth Dockyard din Fife unde vor urma o serie de teste, transmite Jane.

Transportatorul de 65.000 de tone urmează să fie supus unor încercări pe mare înainte de a fi predat către Royal Navy a Regatului Unit la sfârșitul acestui an. Conform Royal Navy, nava va fi testată în partea de nord-est a Scoției, înainte de a naviga spre sud spre portul său natal, la Baza Navală Portsmouth.

Surse navale au declarat că transportatorulului îi va fi testat motorul și pregătirea echipajului înainte de a se deplasa sub podurile mari de pe Firth of Forth pentru a începe aproximativ opt săptămâni de încercări. Echipajului său format 600 de persoane s-a alăturat o echipă de 320 de antreprenori civili, care vor monitoriza performanța navei în timpul încercărilor. După ce nava va ajunge în Portsmouth, va fi înmânată oficial către Royal Navy.

Vezi și: Noul portavion Qeen Elizabeth s-a întors în port. Ia apă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel