Portavionul HMS Prince of Wales a încheiat cu succes testele în Marea Nordului

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
HMS Prince of Wales
HMS Prince of Wales

Cel de-al doilea portavion al Royal Navy, Prince of Wales, a ajuns la Baza Navală Portsmouth din Marea Britanie după două luni de teste pe mare, transmite Jane.

HMS Prince of Wales a ajuns în noul său port de bază, pe 16 noiembrie, după ce a terminat o perioadă de opt săptămâni de teste pe mare. În cadrul acestor teste, la bordul portavionului Prince of Wales s-au aflat peste 600 de marinari și aproximativ 300 de ingineri civili. Verificările au fost efectuate în Marea Nordului, find testate cele 158 de sisteme principale de pe navă, inclusiv puterea de propulsie, sistemele radar, comunicațiile și serviciile de cazare pentru echipaj. De asemenea, a fost executată o primă aterizare a unui elicopter Merlin HM2.

Portavionul Prince of Wales va intra în dotarea Royal Navy pe 10 decembrie. Nava este programată să se întoarcă pe mare în februarie pentru a începe testarea armamentului de la bord în vederea declarării acesteia "gata de luptă".

Vezi și: Portavionul Prince of Wales al Royal Navy a fost lansat la apă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel