Pensiile militare nu sunt pensii speciale. Generalul (r) Nicolae Gropan, despre situația la zi a pensiilor de serviciu | Interviu DefenseRomania

DefenseRomania Team / 18 noi 2021 / 08:32
EXCLUSIV

Generalul de brigadă (r) Nicolae Gropan, președintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari, va fi invitatul de azi în cadrul emisiunii „Punctul militar” de la DefenseRomania.

Generalul de brigadă (r) Nicolae Gropan, președintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari, va fi prezent azi, 18.11.2021, începând cu ora 11:00, la DefenseRomania.

Generalul Gropan va aborda controversatul subiect al pensiilor militare, introduse peiorativ în categoria celor „speciale”, și va face o analiză la zi a situației pensiilor de serviciu.

Decizii ale CCR în privința pensiilor militare, cum pot fi reglate legislativ anomaliile mari născute din ordonanțele de urgență de anii trecuți, dar și indexarea pensiilor militare cu rata inflației, decizie amânată din nou, vor fi printre subiectele abordate de (r) Nicolae Gropan. Acesta va discuta, fără perdea, și multe alte subiecte sensibile și de interes major în ceea ce privește pensiile militare.

Emisiunea va putea fi urmărită începând din data e 18.112021, de la ora 11:00, atât p www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy