Pariuri pre-meci sau pariuri live? Similarități și diferențe

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În lumea sportului, totul pare să fie învăluit de emoție și dinamism. Competițiile acerbe și pasiunea suporterilor din tribune conturează parcă un segment aparte.

Toate aceste evenimente sunt oferite pe platforme. Plasarea de pariuri la https://don.ro/ro/sports este una din opțiunile viabile în acest sens. Sporturi mai populare sau mai puțin abordate sunt incluse în portofoliile de joc.

Cei ce frecventează platformele online ale cazinourilor, de multe ori intră și în secțiunea sportivă. Aici, indiferent că este vorba de fotbal sau nu, paleta de evenimente este ofertantă. La astfel de competiții, se poate participa în două moduri: live sau offline. Prin urmare, jucătorii pot plasa atât pariuri live, cât și pre-meci.

Ce sunt pariurilor pre-meci

Principala caracteristică a pariurilor pre-meci constă în faptul că pot fi plasate doar până la începerea jocului. Acest lucru poate limita într-o oarecare măsură deoarece aceste pariuri nu dau ocazia de a lua în calcul ce se întâmplă în teren în momentul desfășurării jocului. Prin urmare, în plasarea lor se pot avea în vedere aspecte precum istoricul echipei și punctele forte ale acesteia. 

Cum se definesc pariurile live

Pariurile live oferă o experiență puțin mai intensă de joc. Acestea pot fi plasate în timpul desfășurării meciului, deci implică mai multă atenție și emoție. Pariurile au implicit un caracter mai instant, fiind ajustate pe moment. Acestea sunt plasate în concordanță cu anumite aspecte din joc. Acestea pot consta în evoluția jocului, a echipei sau chiar a vremii.

Pre-meci versus live

Un element de ajutor în acest proces de pariere constă în statisticile existente pe platforme. Acestea oferă o imagine de ansamblu asupra evoluției unei anumite echipe. Acest lucru ajută și la luarea deciziilor în procesul de pariere live. În cazul celor pre-meci, jucătorul are timp să cerceteze mai mult și să caute cota potrivită. Pe de o parte, mai mult timp poate ajuta la o informare mai profundă.

Spre deosebire de pariurile pre-meci, cele live au alocate cote mai mici. Însă, chiar și așa, plasarea de pariuri live vine cu avantajul de a ajusta în funcție de schimbări. Dacă la cele pre-meci timpul este un aliat, în cazul celor live nu se pune problema așa. În caz contrar, timpul este un element ce presează și determină luarea deciziilor rapide. 

Tipologia pariurilor pre-meci, dar și live, este destul de vastă. Se poate paria pe multiple aspecte, incluzând scorul și numărul de goluri. Printre cele mai populare se numără și cele pe corner, cartonașe și handicap. Bineînțeles, acestea depind și de sportul respectiv. În unele cazuri pariurile diferă, dar tot sunt la îndemână mai multe variante.

Pe scurt

Pariurile live, dar și cele pre-meci, vin cu experiențe de joc particularizate. Deși au multiple puncte în comun, se disting una de cealaltă. Cu toate acestea, amândouă își regăsesc locul în lumea jucătorilor. Evenimentele sportive de pe platforme lasă loc pentru toate tipurile de pariuri și de jucători.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel