O importantă agenție de știri a fost interzisă în Irak timp de trei luni

Eduard Pascu |
Data publicării:

Comisia pentru comunicații și media din Irak a anunțat vineri că a interzis agenției internaționale de știri Reuters să opereze în țară timp de trei luni pentru că a raportat că numărul noilor cazuri de coronavirus din țară este mult mai mare decât cifrele oficiale, transmite agenția iraniană de știri Tasnim.

Decizia a venit după ce Reuters a anunțat că în Irak există mii de persoane infectate cu coronavirus și că s-au înregistrat mai multe decese decât susține guvernul, a anunțat agenția turcă Anadolu.

Acesta a adăugat că Reuters a fost amendată cu 20.000 de dolari și a cerut scuze din cauza știrii, care „a pus în pericol securitatea socială".

Reuters a anunțat că mii de oameni din țară au contractat COVID-19 pe baza afirmațiilor medicilor și că autoritățile ascund publicului datele, ceea ce a fost respins de Ministerul Sănătății din Irak. Numărul de decese cauzate de virus în Irak este de 54, în timp ce numărul de cazuri este de 772.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel