Nou focar de COVID-19 pe o navă a US Navy

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
USS Kidd
USS Kidd

US Navy a anunțat că numărul marinarilor de la bordul distrugătorului de rachete ghidate Kidd, infectați cu COVID-19 s-a dublat aproape, crescând de la 18 câți erau vineri, la 33 azi dimineață, transmite Navy Times.

Distrugătorul cu 350 de marinari se află în Pacific pe coasta Americii de Sud. Misiunea sa actuală este legată de activitățile anti-drog ale SUA. Într-un comunicat emis sâmbătă, US Navy a anunțat că o echipă medicală de la bord continuă testarea echipajului distrugătorului USS Kidd. Doi marinari au fost evacuați medical spre Statele Unite. Oficialii spun că marinarii aflați pe distrugătorul Kidd poartă măști tip N95 și alte echipamente personale de protecție.

US Navy spune că nava de atac amfibie USS Makin Island se îndreaptă spre USS Kidd în cazul în care va fi nevoie de asistență medicală.

Oficialii spun că USS Makin Island are la bord o echipă de chirurgi, capacitate de terapie intensivă și ventilatoare, precum și capacitate suplimentară de testare.

USS Kidd este a doua navă care a raportat un focar de coronavirus. Oficialii spun că portavion USS Theodore Roosevelt a raportat peste 850 de cazuri de infecție între cei aproape 5.000 de membri ai echipajului. Cea mai mare parte a echipajului său a fost debarcat și se află în carantină la Spitalul Militar de pe Insula Guam.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel