Noaptea marilor trădări

H. D. Hartmann |
Data publicării:
EXCLUSIV

Humaidat, micul orăsel aflat la mică distanță de Mosul era pustiu. În acea noapte, orașul era ocupat de regimentul străinilor, cum erau denumite trupele ISIS de origine non arabă care îl invadasera.

Veniseră din întreaga Europă, bine hrăniți de o politică socială găunoasă și o educatie primitivă și fără valori, să se înroleze pentru califatul islamic nou declarat. Primeau case, mașini și femei. Totul gratuit. Femeile erau sclave. În majoritatea lor erau femei yazidi, răpite din interiorul Siriei. Aduse ca vitele pentru a fi date cadou sau vândute. Cu cât mai tânără era femeia, cu atât ear mai scumpă. Prețul maxim ajungea la 200 de euro. Majoritatea luptătorilor străini veniseră în Humaidat pentru târgul de sclavi organizat acolo, odată pe lună . Si, în special, veniseră  pentru femei. Era aproape miezul nopții când un tânăr bărbat, îmbrăcată ca un păstor, intră în curtea răvășită de vântul iernii.

- Măgarul ăsta este prea hrănit ca să nu te dea gol, spuse ușor, într-o engleză studiată,  irakianul care aștepta.

- Nu am găsit unul mort de foamea, răspunse tânărul. Ești gata?

- Nu pierzi timpul! Ai adus banii?

-Da, îi am! Unde sunt femeile?

-Le-au mutat în această seară. Califul a ordonat ca străinii să aleagă întâi. Abia în câteva ore o să le aducă înapoi.

În noaptea aceea, 27 de femei yazidi au fost prezentate unui grup de aproximativ zece luptători de origine britanică. Pentru a fi alese ca sclave sexuale de către aceștia.

În Europa faptele din acea noapte se numesc viol și se pedepsesc cu închisoare iar în USA singura penalitate este detenția pe viață. În Humaidat, în plină noapte a civilizației, la mii de kilometrii de luminile strălucitoare ale Europei, acele femei, trădate, se numeau cadouri pentru credincioși. Măgarul purta un sac plin cu bani. Era suma cerută de irakian, organizatorul târgului de sclavi, care se deschidea a doua zi. Femeile care au mai rămas, după întâlnirea cu luptătorii străini, au fost cumpărate de tânărul european fiind apoi transportate, uneori pe măgari închiriați la preț de aur, alteori sub prelatele mașinilor unor irakiani veroși și complici ai califatului, spre Iran. Acolo, la granița cea mai friguroasă a lumii, Iranul primea, tăcut, înfiorat pâna și el de crimele califatului, victimile sclaviei sexuale.

Ashwaq Ta’lo avea 15 ani, când grupul de luptători ISIS a intrat în așezarea ei yazidi, ucigând bărbații și luând femeile și băieții sub 16 ani cu ei. Ashwaq a fost violată atunci în  fața familiei ei, apoi vândută în târgul itinerant de sclavi, organizat de califatul islamic. A scăpat fugind de demența sclaviei ISIS. La 18 ani a ajuns în Germania, unde, alături de mama și fratele ei, întâlnește pe străzile orașului de reședință pe violatorul său. 

Atunci când s-a dus la poliția germană să reclame acest fapt, a fost tratată cu indiferență. Nu avem ce să îi facem și i s-a spus că și el este refugiat. Noaptea trădării se așternuse din nou peste destinul acestei femei. În demența sa corectitudine politică, Germania nu numai că nu ii păsa de femeile violate și vândute în sclavie, dar mai are și aroganța ucigașă să spună că un violator și un proprietar de sclavi, în secolul XXI are aceleași drepturi ca orice azilant adus de către Mutti Merkel. Rotunda nemțoaică, numai în pantaloni îmbrăcată, nu are nimic de spus iar sistemul ei de valori nu reacționează la asemenea trădări ale drepturilor umane. Tânăra yazidi a părăsit deja Germania, înțelegând pe deplin această trădare Merkeliana. Nedorind să fie din nou victimă, de data acessta a democratiei germane, această femeie curajoasă a plecat în lume pentru a spune adevarul despre trădările germane. Desigur că parazitul criminal nici măcar nu a fost identificat de politia germană, rămânând să se bucure de ajutoarele sociale generoase europene și să lupte, în continuare, pentru islamizarea Europei. Căci aici am ajuns în Germania, victimele sa fie tratate ca egale cu criminalii. Lui Merkel îi convine.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel