Nava franceză de cercetare Dupuy de Lome a intrat în Marea Neagră (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Nava franceză de cercetare electronică Dupuy de Lome (A759) a intrat, pe 3 iulie, în Marea Neagră, potrivit dumskaya.net, citat de BSMAP.

Sistemele de cercetare elecronică instalate pe navă permit detectarea, interceptarea și efectuarea analizei tehnice a diferitelor surse de radiații electomagnetice în banda de frecvențe de la 300 MHz până la 90 GHz, precum și interceptarea și analiza semnalelor sistemelor de comunicații (inclusiv satelitare) în toată banda de frecvențe de la 30 kHz la 100 GHz.

Echipamentul navei este capabil să intercepteze și decodifice cele mai moderne tipuri de comunicații de date și voce, bazate pe o serie largă de protocoale, inclusiv e-mailuri și convorbiri telefonice.

Nava Dupuy de Lome a fost introdusă în serviciul de luptă în aprilie 2006. Aceasta poate atinge viteze de 16 noduri, iar echipajul său este alcătuit din 30 de marinari și 80 de operatori.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel