Ministrul ucrainean de Interne a murit într-un accident aviatic. Elicopterul în care se afla s-a prăbuşit într-o suburbie estică a Kievului

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Optsprezece persoane si-au pierdut viata, inclusiv ministrul ucrainean de interne, după ce un elicopter in care se aflau s-a prăbușit lângă o grădiniță dintr-o suburbie estică a Kievului, capitala Ucrainei.

Trei copii se numără printre morți, iar alți 15 sunt tratați la spital. Ministrul ucrainean de Interne, Denis Monastirski, se afla împreună cu alte opt persoane în elicopter.

Adjunctul său și un secretarul de stat au murit, de asemenea, au declarat oficialii de la Kiev, când elicopterul s-a prăbușit în suburbia Brovari.

Șeful poliției naționale, Ihor Klimenko, a scris pe Facebook că elicopterul aparținea serviciului pentru situaţii de urgență al Ucrainei.

Șeful administrației militare regionale din Kiev, Oleksi Kuleba, a declarat că tragedia din Brovari s-a soldat cu 29 de răniți, precum și cu 18 morți.

După accident, un incendiu a izbucnit în apropierea grădiniței, iar copiii și personalul au fost mutați din clădire. Epavele elicopterului erau vizibile în afara clădirii în flăcări. Era întuneric și ceață în momentul prăbușirii, iar rapoartele inițiale sugerează că elicopterul a lovit grădinița înainte de a se prăbuși în apropierea unei clădiri rezidențiale.

Imaginile difuzate pe social media arată un incendiu de amploare la locul prăbuşirii aparatului de zbor. Deocamdată nu există informaţii privind cauza acestei tragedii.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel