Ministrul de Interne al Osetiei de Sud, întors din drumulul său spre Transnistria

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Așa-numitul ministru de Interne al autoproclamatei Republici Osetia de Sud, Igor Naniev, a fost reținut zilele trecute pe Aeroportul Internațional Chișinău de ofițerii Poliției de Frontieră, care i-au cerut să părăsească teritoriul R.Moldova. Acesta încerca să ajungă în regiunea transnistreană.

Potrivit Deschide.md, Igor Naniev a declarat că a venit „la odihnă”. 

Totuși, acesta intenționa să ajungă la Tiraspol.

De precizat că potrivit presei din regiune, Naniev, fiind reprezentant al Osetiei de Sud, a anunțat despre colaborarea cu un alt regim separatist, și anume cu „Republica Populară Donețk”.

În decembrie 2017, Igor Naniev și colegul său, așa-zisul viceministru de Interne din RPD, Igor Melnikov, au ajuns la o înțelegere cu privire la schimbul de informații. Naniev l-a și decorat pe Melnikov cu medalia „За боевое содружество” (Pentru frăția de arme – nota red.).

Igor Naniev este implicat și într-o serie de scandaluri din regiune care se referă la activitatea miliției din Osetia de Sud.

Unul dintre cele mai cunoscute ține de faptul că ofițerii osetini au maltratat, fără nici un motiv, mai mulți locuitori, argumentându-și acțiunile prin faptul că se aflau în căutarea a unui infractor, evadat din izolator.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel