Militarii ucraineni au testat sistemele antitanc Javelin (Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele armate ale Ucrainei au publicat, în cursul zilei de ieri, mai multe imagini de la un exerciţiu militar tactic, în cadrul căruia s-au efectuat mai multe trageri cu sistemele antitanc americane Javelin.

Forțele armate ale Ucrainei au desfăşurat exerciţiul de luptă antitanc, cu sistemele antitanc americane Javelin şi lansatoare de rachete Stugna-P, în poligonul de antrenament din regiunea Râvne, a precizat biroul de presă al comandamentului operațional „Vest” al forțelor armate ale Ucrainei.

Trupele ucrainene au acum voie să utilizeze noile rachete anti-tanc Javelin, furnizate de Statele Unite, oriunde pe teritoriu țarii, împotriva forţelor separatiste pro-ruse, inclusiv împotriva tancurilor rusești din regiunea Donbass, aflată sub ocupaţie din 2014, atât timp cât fac acest lucru în scop strict defensiv.

 

Forţele separatiste proruse au de ce să se teamă. Militarii ucraineni din Donbas vor primi rachete antitanc Javelin

 

Săptămâna trecută, şeful Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Ruslan Homceak, a anunțat, în cursul zilei de ieri, că militarii ucrainei aflați pe frontul din Donbas – în zona Operaţiunii Forţelor Întrunite (JFO ) vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin, livrate recent Ucrainei de către Statele Unite.

Șeful Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Ruslan Homceak, a anunțat, în cursul zilei de ieri, că militarii ucrainei aflați pe frontul din Donbas – în zona Operaţiunii Forţelor Întrunite (JFO ) vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin, livrate recent Ucrainei de către Statele Unite.

Homceak a subliniat că mai mulţi militarii ucrainei, aflaţi în momentul de față într-un proces de pregătire pentru a fi dislocaţi în Donbas, ca parte a unei misiuni a JFO, vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel