Mihai Fifor, programe majore de înzestrare în domeniul naval

Cristina Alexandrescu / 15 mai 2018 / 17:35
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor a vizitat marți, Comandamentul Flotei de la Salamina.

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, în contextul vizitei oficiale în Republica Elenă, a vizitat marți, 15 mai, Comandamentul Flotei de la Salamina, unde i-au fost prezentate facilitățile de pregătire și instruire ale Forțelor Navale Elene, precum Școala de echipaje, Simulatorul de antrenament pentru submarine, echipamente și tehnică aflate în dotarea marinarilor militari eleni.

În cadrul discuțiilor cu echipa de conducere a Bazei Navale de la Salamina, ministrul apărării naționale a evidențiat interesul părții române de a consolida cooperarea dintre forțele navale române și elene și a prezentat programele majore de înzestrare pe care țara noastră le are în vedere în domeniul naval.

[citeste si]

De asemenea, ministrul Fifor a vizitat Șantierul naval Skaramagas, ocazie cu care partea elenă a prezentat instalațiile și procesul tehnologic de construcție a diferitelor tipuri de nave, inclusiv submarine. În cadrul discuțiilor avute cu reprezentanții Șantierului naval au fost evidenţiate oportunităţile de cooperare ce se deschid în acest context.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy