MBDA și-a închis temporar fabricile din Franța și Italia

Eduard Pascu |
Data publicării:

MBDA și-a închis temporar instalațiile atât în Franța, cât și în Italia, în timp ce aceste țări introduc măsuri speciale de stopare a pandemiei cu coronavirus, în timp ce alte unități naționale din Germania, Spania, Regatul Unit au fost dezinfectate, transmite Jane.

Un purtător de cuvânt al producătorului european de rachete a declarat că unitățile sale din Cazaux, Bourges, Selles Saint-Denis, La-Croix-Saint-Ouen și Le Plessis-Robinson din Franța au fost închise până la sfîrșitul lunii martie, în timp ce unitățile de la La Spezia, Fusaro și Roma din Italia au fost închise pentru o perioadă scurtă.

"Toate punctele din Franța au fost închise până la 24 martie pentru curățarea profundă și restructurarea producției pentru a implementa măsurile de siguranță solicitate de autoritățile franceze. Cele din Italia au fost închise timp de una sau două zile pentru a-și face dezinfectarea solicitată de autoritățile italiene", a spus purtătorul de cuvânt.

Pe lângă Franța și Italia, MBDA are unități de producție și birouri la Aschau am Inn, Schrobenhausen și Ulm în Germania; Madrid în Spania; Londra, Stevenage, Bristol și Bolton în Regatul Unit; Bruxelles în Belgia; Varșovia în Polonia; Virginia și Alabama în Statele Unite; New-Delhi în India; Riad în Arabia Saudită, Doha în Qatar; și Abu-Dhabi și Dubai în Emiratele Arabe Unite.

"Prioritatea pentru companie este să avem grijă de sănătatea angajaților noștri, oferind în același timp sprijin guvernelor și forțelor militare dar și adaptarea măsurilor noastre la situația din fiecare țară. Ca atare, angajații capabili să lucreze de acasă au fost rugați să facă acest lucru în toate țările pentru a sprijini continuitatea afacerii", a mai declarat purtătorul de cuvânt adăugând: "Aceste măsuri sunt constant revizuite și adaptate în funcție de evoluția pandemiei și a reglementărilor locale."

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel