Măriri salariale pentru cei care lucrează cu informații secrete. Domeniile propuse

Darius Muresan |
Data publicării:

Proiect legislativ pentru a acorda mai mulți bani pentru bugetarii care au acces la informații clasificate.

Astfel, potrivit România TV, salariile celor care lucrează cu informații clasificate ar putea crește cu până la 25%.

Este vorba despre un proiect de lege care a fost depus în Parlament de deputații PSD și Șerban Nicolae și Mihai Weber, ambii membri în Comisia de control al Serviciului de Informații Externe. 

Proiectul prevede ca cei care lucrează cu informații clasificate din domeniul apărării, ordinii publice, dar și în securitatea națională, să primească un spor la salariu care poate ajunge până la 25%. 

De această facilitate ar urma să beneficieze categoriile mai sus amintite de bugetari, în contextul în care inițiatorii acestui proiect de lege spun că este nevoie de această modificare legislativă pentru că angajații din alte instituții care lucrează cu informații secrete de stat primesc acest scor, iar cei menționați nu beneficiază de el.

Proiectul a fost recent depus în Parlament. Cel mai probabil el va primi un vot final abia la sesiunea parlamentară din toamnă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel