Marinar mort pe portavionul USS Carl Vinson

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un marinar al US Navy a murit la bordul portavionului Carl Vinson, dar decesul nu are legătură cu coronavirusul, au spus oficialii, transmite Navy Times.

Purtătoarea de cuvânt a US Navy, Miranda Williams, a declarat că ofițerul a fost găsit mort la locul său de muncă sâmbătă, a informat Kitsap Sun.

"Având în vedere datele de până acum, acesta nu este un deces legat de COVID-19", a spus ea, adăugând că el nu a prezentat niciun simptom al COVID-19 și se afla "într-o stare bună de sănătate". US Navy nu a dat publicității numele ofițerului decedat. Naval Criminal Investigative Service cercetează cauzele morții.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia camaradului nostru”, a mai spus Williams.

Decesul a survenit după ce USS Carl Vinson a ieșit din doc la începutul acestei luni, după o revizie a cărui cost s-a ridicat la 367 de milioane de dolari și care a avut loc la Șantierul Naval Puget Sound, au declarat oficialii US Navy.

Anterior, US Navy a declarat că un marinar al portavionului USS Carl Vinson a fost testat iar rezultatul a fost pozitiv pentru COVID-19, dar conducerea a spus că marinarul a fost în concediu și nu a urcat la bordul navei. Anunțul a fost făcut în ciuda interdicției impuse de Pentagon de a nu anunța public cazurile de coronavirus de la bordul navelor marinei militare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel