Marinar mort pe portavionul USS Carl Vinson

Eduard Pascu / 22 apr 2020 / 13:40

Un marinar al US Navy a murit la bordul portavionului Carl Vinson, dar decesul nu are legătură cu coronavirusul, au spus oficialii, transmite Navy Times.

Purtătoarea de cuvânt a US Navy, Miranda Williams, a declarat că ofițerul a fost găsit mort la locul său de muncă sâmbătă, a informat Kitsap Sun.

"Având în vedere datele de până acum, acesta nu este un deces legat de COVID-19", a spus ea, adăugând că el nu a prezentat niciun simptom al COVID-19 și se afla "într-o stare bună de sănătate". US Navy nu a dat publicității numele ofițerului decedat. Naval Criminal Investigative Service cercetează cauzele morții.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia camaradului nostru”, a mai spus Williams.

Decesul a survenit după ce USS Carl Vinson a ieșit din doc la începutul acestei luni, după o revizie a cărui cost s-a ridicat la 367 de milioane de dolari și care a avut loc la Șantierul Naval Puget Sound, au declarat oficialii US Navy.

Anterior, US Navy a declarat că un marinar al portavionului USS Carl Vinson a fost testat iar rezultatul a fost pozitiv pentru COVID-19, dar conducerea a spus că marinarul a fost în concediu și nu a urcat la bordul navei. Anunțul a fost făcut în ciuda interdicției impuse de Pentagon de a nu anunța public cazurile de coronavirus de la bordul navelor marinei militare.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy