Lockheed Martin: „Sunt state care râvnesc la avioanele F-35 turcești”. Americanii nu sunt îngrijorați

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Directorul executiv al Lockheed Martin, Marillyn Hewson, a vorbit despre o posibilă sistare a programului F-35 Joint Strike Fighter către Turcia.

Marillyn Hewson, CEO Lockheed Martin, nu s-a sfiit să afirme că mai multe state râvnesc la F-35, avioanele americane de luptă de generația a V-a. 

Acesta i-a liniștit pe cei îngrijorați că Lockheed Martin va rămâne fără clienți în cazul în care Turciei i se va interzice cumpărarea celor peste 100 de avioane de luptă F-35.

Potrivit celor de la Reuters, Pentagonul ar putea bloca pregătirea piloților militari turci pe F-35 în următoarea perioadă în cazul în care Ankara continuă planurile pentru cumpărarea sistemelor rusești S-400.

 

Japonia și Polonia ar putea fi beneficiarele avioanelor F-35 destinate Turciei

 

Directorul executiv al Lockheed Martin a dat asigurări că multe state doresc avioanele F-35 care ar trebui să ajungă în Turcia și spune că o posibilă excludere a Ankarei din program nu va avea niciun impact asupra companiei. 

Japonia și Polonia ar putea fi printre aceste țări. Președintele Donald Trump, care a vizitat Japonia săptămâna aceasta, a anunțat că Tokyo va cumpăra 105 avioane de luptă americane F-35. Iar tot recent, Polonia a emis o cerere oficială către SUA pentru achiziționarea a 32 de avioane de luptă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel