Kremlinul neagă că Putin poate să-l manipuleze pe Trump, aşa cum susţine Bolton în cartea sa

Eduard Pascu |
Data publicării:

Preşedintele rus Vladimir Putin nu consideră că îl poate "juca pe degete" pe omologul său american Donald Trump, aşa cum vrea să facă să creadă fostul consilier american pentru securitate naţională John Bolton, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

"Putin crede că-l poate juca pe degete pe Trump", a spus John Bolton marţi într-un interviu acordat ABC News. Vladimir "Putin este inteligent, un dur, el vede bine că nu are în faţa sa un adversar serios. Eu nu cred că Donald Trump îl nelinişteşte", a afirmat Bolton.

Întrebat într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat: "Nu, Putin nu-l poate juca pe degete" pe Donald Trump, transmite Agerpres.

Fostul consilier al lui Donald Trump, calificat drept trădător joi de secretarul de stat Mike Pompeo, consideră că magnatul imobiliar este inapt pentru funcţia prezidenţială şi îl acuză în special că ar fi cerut ajutor omologului său chinez Xi Jinping pentru a fi reales în noiembrie, într-o carte cu dezvăluiri despre preşedintele Statelor Unite şi anturajul acestuia.

Casa Albă a angajat o procedură judiciară pentru a încerca să blocheze apariţia cărţii intitulate 'The Room Where It Happened', care ar urma să vadă lumina tiparului săptămâna viitoare.

Citește și: Mike Pompeo denunţă "minciunile trădătorului" Bolton din cartea acestuia

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel