James Bezan: NATO ar trebui să trimită inclusiv submarine în Marea Neagră

S.I. Catalin / 15 apr 2019 / 12:53

Parlamentarul canadian James Bezan, care este și ministru al Apărării în cadrul guvernului din umbră al opoziției conservatoare din Canada, a susținut că NATO ar trebui să își consolideze prezența în Marea Neagră inclusiv prin trimiterea de submarine. Afirmaţiile au fost făcut Pe 12 aprilie, în cadrul celui de-al 12-lea Forum de Securitate desfășurat la Kiev, potrvit Ukrinform.net.

,,De asemenea, ar trebui să ne lărgim prezența în Marea Neagră, vorbim chiar despre submarinele care se află acum în Marea Mediterană și care pot apărea în mod neașteptat în Marea Neagră, dacă avem acorduri și convenții privind participarea noastră la anumite eforturi în bazinul Mării Negre. Vom face acest lucru", ministrul conservator al apărării naționale, James Bezan.

În opinia lui  James Bezan , dacă nu se vor face astfel de eforturi, ,,Putin va încerca să avanseze mai departe pe teritoriul unei țări străine".

,,Trebuie să progresăm, să consolidăm Ucraina, să oferim mai multă pregătire în ceea ce privește capacitățile militare, pregătirea personalului. Ucraina este într-adevăr scutul care protejează lumea occidentală de ceea ce vine din Est", a mai declarat James Bezan.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy