Înzestrare, industrie și război la granițele României | Ioan Mircea Pașcu și Viorel Manole, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 3 martie 2023, începând cu ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00. Invitații lui Tudor Curtifan din această ediție sunt Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării și vicepreședinte al Parlamentului European, și Viorel Manole, directorul Patromil.

Subiectul acestei ediții va fi industria de apărare și înzestrarea României în contextul războiului generat de Rusia împotriva Ucrainei.

Youtube video image

 

Războiul la scară largă declanșat de Rusia pe 24 februarie 2022 împotriva Ucrainei a schimbat total paradigma de securitate în Europa, dar mai ales în statele aflate în coasta conflictului, precum e România.

Primul an de război a arătat nu doar unitatea Europei pentru a susține cauza Ucrainei, dar și slăbiciunile industriei în contextul în care Ucraina consumă o cantitate imensă de muniție în fiecare zi. 

Cu stocurile consumate într-un ritm nebun, industria de apărare din Europa se recalibrează. Iar la acest proces trebuie să ia parte și industria de apărare din România, aflată într-un stadiu avansat de degradare.

Cum se va alinia industria la nevoile războiului, dar și evoluția geopolitică a conflictului de la granițele noastre, precum și înzestrarea Armatei române, sunt printre subiectele dezbătute.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 3 martie 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel