Învinsă de Italia, cancelarul Merkel își recunoaște neputința

H.D. Hartmann |
Data actualizării: | Data publicării:
macron merkel
EXCLUSIV
macron merkel

Acoperit de zgomotul victoriei lui Recep Erdogan, mini-summitul european de duminică, convocat de către Germania si Franța, cu scopul de a rezolva problema spinoasă a imigrației ilegale pe continent, a eșuat.

Cancelara Merkel s-a văzut obligată, seara târziu, să recunoască o reală înfrângere. Deși excitatul Macron al Franței a strigat din toți bojocii la Italia cum că este rasism și răutate refuzul de a primii în porturile sale vasele pline de migranți africani adunați efectiv din țările lor de origine, pe banii lui George Soros de către celebra organizație franceză Medecines sans Frontieres, cei 10 adunați cu arcanul nu au reușit să schimbe poziția premierului Conte. Schimbul de replici cu ministrul Salvini este comic, dacă nu ar fi tragic și ridicol pentru slaba calitate a politicii europene cu care ne-a obișnuit, de ani de zile, Franța.

Macron, ca orice produs troțkist al umanismului de caviar francez, este nervos pentru că în acest moment Italia, grupul de la Vișegrad și Austria au început să înțeleagă că politica migraționista promovată de către binomul franco-german este de fapt o formă de presiune inadmisibilă asupra politicilor interne naționale, suverane față de globalismul european promovat de către Bruxelles. Politica reală de șantaj, folosind imigranții, a motorului franco-german, pentru a obține alte obiective politice, este pe cale de a se prăbusi.

Doamna Merkel a anunțat că in locul unei politici europene comune, vor avea loc înțelegeri bilaterale sau trilaterale, care să rezolve punctual problema. Adică Germania va presa țările europene obediente în a accepta imigranți. Aviz marilor amatori din România, care va face parte din grupul țărilor obediente Germaniei și va accepta condițiile impuse fără a discuta prea mult. O altă soluție,  refuzată de către grupul Vișegrad, acea a instalării punctelor de selecție în Balcani a fost si ea regândită în sensul dezvoltării de tabere de imigranți pe coastele africane, Uniunea Europeană plătind pentru acestea. Cât despre soluția turcă,  Doamna Merkel va continua să ia din taxele europenilor pentru a plăti administrația Erdogan pentru a ține valul migrationist blocat pe teritoriul acestei țări. Cancelara Europei are o problemă severă de unitate europeană.  Impunerea politicilor ei, ciudate și greu de înteles în domeniu, a scos la suprafață tensiuni greu de escamotat de către dictatul franco-german. Asa cum acest binom țipa la președintele Trump, împingându-l pe imberbul Trudeau să declare război călărind renii de la sania lui Moș Crăciun, tot așa și Macron țipa din palatului unei celebre amante franceze la o Europă care descoperă că vasele de emigranți sunt plătite de către Soros, că fundații franceze primesc bani serioși pe adusul de migranti, iar nemții își salvează cancelara pe spatele europenilor, fără ca aceștia să fi votat pentru ea sau pentru proiectele politice dominatoare promovate de aceasta.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel