În cadrul Flotei ruse din Marea Neagră a început executarea unui antrenament de comandament și stat major de conducere a forțelor

Ionel Copcea |
Data publicării:

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 13.10.2021, Flota rusă din Marea Neagră (FRMN) a început desfășurarea unui antrenament de comandament și stat major de conducere a forțelor.

Pe parcursul activităților de instrucție vor fi desfășurate activități de conducere a forțelor flotei în timpul trecerii acestora la un nivel ridicat de pregătire pentru luptă și de cooperare între marile unități și unități militare, în compunerea grupării de forțe întrunite dislocate în Peninsula Crimeea.

La antrenamentul de comandament și stat major participă organele de conducere militară ale FRMN, Bazele Navale din Sevastopol și Novorossiysk, marile unități navale și de apărare de coastă, precum și unitățile militare ale Aviației și apărării antiaeriene.

Potrivit oficialilor ruși, activitatea se desfășoară în conformitate cu Planul unic de verificare a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor Regiunii Militare Sud, la încheierea perioadei de instrucție de vară.

Comentariul autorului: Probabil, antrenamentul de comandament și stat major de conducere a forțelor aflat în curs de desfășurare în cadrul FRMN va dura două zile, respectiv pe 13 și 14 octombrie.

Trebuie menționat faptul că, simultan cu acesta, începând din 13 octombrie, în Regiunea Militară Sud se desfășoară un exercițiu de comandament și stat major de amploare, cu participarea a aproximativ 8.000 de militari. La acesta iau parte mari unități și unități militare aparținând armatelor de arme întrunite, armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană, precum și structuri cu subordonare centrală.

Exercițiul planificat implică și militari din cadrul bazelor militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud, precum și ai Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel