Hezbollah, mesaj pentru armata Israelului: Suntem pregătiți de război

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a susţinut marţi că mişcarea sa pro-iraniană este mai puternică decât oricând, transmite dpa. 

"Rezistenţa (Hezbollah) din Liban, cu armele, personalul, expertiza şi capacităţile sale, este mai puternică decât oricând", a arătat Nasrallah, într-un discurs televizat pentru a marca ziua în care, în urmă cu 12 ani, lua sfârşit războiul dintre Israel şi Hezbollah. 

Hezbollah este acum mai puternică decât armata israeliană, a susţinut liderul mişcării, care nu s-a arătat speriat de nicio ameninţare de război. 

"Dacă cineva doreşte să înceapă un război, este binevenit să o facă. Noi suntem pregătiţi pentru asta şi vom învinge", a spus Hassan Nasrallah. 

Israelul a lansat în 2006 un război de 33 de zile împotriva Hezbollahului, cu lupte ce au avut loc de-a lungul Libanului. 

În ce priveşte situaţia din Siria, unde Hezbollah s-a aflat alături de forţele preşedintelui Bashar al-Assad din 2011, Nasrallah a apreciat că gruparea va celebra victoria "foarte curând".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel