Guvernul trimite ajutor de urgență în Croația

Eduard Pascu |
Data publicării:

Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de miercuri, printr-o hotărâre, acordarea de către România a unui ajutor umanitar extern de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru Republica Croaţia, în urma cutremurului care a avut loc, în decembrie, în apropiere de Zagreb. 

"Se are în vedere aprobarea scoaterii din rezervele de stat a următoarelor produse: corturi, paturi, pături, saltele pat, saci de dormit, cearşafuri pat şi construcţii uşoare din elemente modulate. Transportul produselor se realizează cu mijloace de transport ale Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, pe ruta Bucureşti-Zagreb, în condiţiile legii", se arată în nota de fundamentare a actului normativ, transmite Agerpres.

Potrivit proiectului de hotărâre, valoarea ajutorului se ridică la 642.600 lei, exclusiv transportul.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel