Georges Durdilly, noul șef al Airbus în România

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Georges Durdilly a fost numit șeful Airbus în România, înlocuindu-l în această poziție pe Serge Durand, retras la pensie. Georges Durdilly, în vârstă de 60 de ani, va reprezenta grupul Airbus în relația cu autoritățile și partenerii și va sprijini dezvoltarea operațiunilor comerciale. Georges Durdilly va fi de asemenea Directorul General al Airbus Helicopters România.

Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un Master Degree în Electronic and Data Porcessing Engineering, Georges Durdilly s-a alăturat grupului Airbus în urmă cu 10 ani, deținând diverse roluri de management în companie. În ultimii 5 ani, el a fost, în cadrul Airbus Helicopters, șeful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office și director adjunct NH90 Product Support în cadrul NH Industries.

 

Obiectivele lui Georges Durdilly, noul șef Airbus în România

 

"Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România și sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid și de durată. Sunt sigur că ambițiile noastre, portofoliul complex de produse și servicii împreună cu experiența noastră internațională sunt cele mai importante valori pentru dezvoltarea operațiunilor în România, țară care se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce privește elicopterele'', a spus Georges Durdilly, potrivit unui comunicat de presă.

Cu rezultate dovedite în managementul programelor, guvernanță corporativă, servicii și operațiuni pentru clienți, dar și cu expertiză în folosirea eficientă a resurselor pentru atingerea obiectivelor de business, Georges Durdilly va conduce echipa Airbus în România având ca prioritate creșterea prezenței pe piața locală.

Grupul Airbus este prezent în România cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space și Premium Aerotec, deținută integral de Airbus.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel