Generalul Virgil Bălăceanu, despre introducerea serviciului militar voluntar și programele de înzestrare | Starea Armatei în 2021

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: MApN
EXCLUSIV
Sursă foto: MApN

DefenseRomania vă propune un interviu special, într-o zi specială, de mare sărbătoare: 1 Decembrie - Ziua Națională a României. Cu acest prilej general-locotenent (rtr.) Virgil Bălăceanu, președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR), va acorda publicației noastre un interviu.

General-locotenent (rtr.) Virgil Bălăceanu va discuta la DefenseRomania despre starea Armatei române. Vor fi abordate o serie de subiecte sensibile în ceea ce privește calitatea vieții personalului, dar și componenta rezerviștilor voluntari. Totodată, general-locotenent (rtr.) Virgil Bălăceanu va aduce clarificări importante cu privire la legea privind pregătirea populației pentru apărare și introducerea serviciului militar voluntar în termen.

Președintele AORR va discuta și despre revigorarea industriei de apărare din România, dar și despre programele de înzestrare.

Vă invităm să urmăriți interviul pe data de 1 Decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

Interviul va fi difuzat înainte de începerea paradei militare.

Interviul va putea fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa, miercuri, începând cu ora 11,00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

În zona Arcului de Triumf va fi organizată o expoziţie de tehnică militară, care va putea fi vizitată după încheierea ceremoniei oficiale, până la ora 14,00.

Militarii aflaţi în misiune în teatrele de operaţii, precum şi cei aflaţi în misiune în Polonia desfăşoară ceremonii militare şi activităţi specifice cu ocazia Zilei Naţionale.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel