Generalul (r) Nicolae Gropan, despre controversa pensiilor militare | Interviu DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Generalul de brigadă (r) Nicolae Gropan, președintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari, va fi prezent la DefenseRomania.

Generalul (r) Nicolae Gropan va fi prezent la emisiunea „Punctul militar” pe care o veți putea urmări pe data de 27 mai, în direct, de la ora 11:00.

Președintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari va discuta despre subiectul pensiilor militare introduse în mod eronat în ceea ce societatea numește peiorativ „pensii speciale”. 

Demitizarea acestui subiect, cât și soluții în contextul noului cadru legislativ, vor fi subiecte atinse de generalul (r.) Nicolae Gropan.

Emisiunea va putea fi urmărită pe data de 27.05.2021, începând cu ora 11:00, atât pe www.DefenseRomania.ro pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel