Garda Natională a US Army a înființat încă un batalion cyber

Eduard Pascu |
Data publicării:

Comandantul Gărzii Naționale a US Army, generalul locotenent Daniel R. Hokanson, a anunțat marți înființarea Batalionului Cyber 127 în Indianapolis, transmite defence blog.

Decizia a fost luată după luni de analiză, deliberare și planificare, ajungându-se la concluzia că cea mai nouă unitate cibernetică a Gărzii Naționale a US Army va face parte din Garda Națională din Indiana, a declarat Hokanson. „Modernizăm structura forței care se aliniază comandamentului cibernetic al US Army și evidențiază Garda Națională ca o componentă importantă în cadrul armatei totale.”

"Rolul Gărzii Naționale în securitatea națională oferă o marjă mai mare de protecție împotriva adversarilor noștri", a spus Hokanson.

Batalionul 127 este a cinciea unitate cibernetică a Gărzii Naționale și face parte din Brigada 91 Cyber, cu sediul în Bowling Green. Batalionul 127 este compus dintr-o companie cibernetică de război și o companie de cibersecuritate. Se preconizează că va atinge capacitatea operațională deplină până în 2022, au spus oficialii Gărzii Naționale.

Batalioanele cibernetice ale Gărzii Naționale asigură supravegherea pregătirii instruirii pentru a efectua operațiuni ciberspațiale, evaluări ale vulnerabilității rețelei, parteneriate de cooperare de securitate și sprijin FEMA (n.red. - Agenție de sprijin în caz de dezastre), precum și sprijinirea cibernetică a cerințelor federale.

Garda Națională Indiana a fost selectată pe baza mai multor factori, inclusiv capacitățile cibernetice existente, parteneriate cu industria și mediul academic, capacitatea de a recruta și păstra soldații.

S-au avut în vedere mai multe locații, inclusiv 19 state și teritorii, înainte de a decide cu privire la Indiana.

Vezi și: US Army va fi reformată din temelii până în 2035

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel