Fregata rusă Amiral Essen din Marea Neagră a executat un exercițiu pentru distrugerea vehiculelor aeriene fără pilot

S.I. Catalin / 23 oct 2019 / 22:11

Echipajul fregatei Amiral Essen a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a efectuat un exercițiu planificat de apărare antiaeriană, cu  executarea elementelor de descoperire și respingere a atacurilor țintelor aeriene de dimensiuni reduse și care zboară la joasă altitudine ale adversarului convențional, potrivit Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud, citat de Ministerul rus al Apărării.

Rolul inamicului aerian a fost îndeplinit de unitățile de vehicule aeriene fără pilot (UAV) din Flota Mării Negre, dislocate în Peninsula Crimeea.

Potrivit planului exercițiului, echipajele de apărare antiaeriană ale navei, care îndeplineau misiuni potrivit destinației în acvatoriul Mării Negre, au descoperit o mulțime de ținte necunoscute aflate la joasă altitudine, calsificate drept aparate de zbor fără pilot. La ordin, mijloacele de apărare antiaeriană ale fregatei au fost aduse în stare de întrebuințare.

După identificarea obiectelor ca aparținând adversarului, aparatele de zbor fără pilot au fost distruse cu ajutorul mijloacelor de apărare antiaeriană ale navei.

Exerciții de respingere a atacului cu UAV-uri ale adversarului convențional sunt desfășurate în mod regulat de către marile unități de nave și unitățile militare de coastă ale FRMN, în cooperare cu subunitățile de aparate de zbor fără pilot.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy