Fregata rusă Amiral Essen din Marea Neagră a executat un exercițiu pentru distrugerea vehiculelor aeriene fără pilot

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Echipajul fregatei Amiral Essen a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a efectuat un exercițiu planificat de apărare antiaeriană, cu  executarea elementelor de descoperire și respingere a atacurilor țintelor aeriene de dimensiuni reduse și care zboară la joasă altitudine ale adversarului convențional, potrivit Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud, citat de Ministerul rus al Apărării.

Rolul inamicului aerian a fost îndeplinit de unitățile de vehicule aeriene fără pilot (UAV) din Flota Mării Negre, dislocate în Peninsula Crimeea.

Potrivit planului exercițiului, echipajele de apărare antiaeriană ale navei, care îndeplineau misiuni potrivit destinației în acvatoriul Mării Negre, au descoperit o mulțime de ținte necunoscute aflate la joasă altitudine, calsificate drept aparate de zbor fără pilot. La ordin, mijloacele de apărare antiaeriană ale fregatei au fost aduse în stare de întrebuințare.

După identificarea obiectelor ca aparținând adversarului, aparatele de zbor fără pilot au fost distruse cu ajutorul mijloacelor de apărare antiaeriană ale navei.

Exerciții de respingere a atacului cu UAV-uri ale adversarului convențional sunt desfășurate în mod regulat de către marile unități de nave și unitățile militare de coastă ale FRMN, în cooperare cu subunitățile de aparate de zbor fără pilot.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel