Forțele ruse invadatoare au bombardat din nou Kievul, capitala Ucrainei

Distrugeri urbane provocate de invazia rusă în Ucraina. Sursă foto: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
Distrugeri urbane provocate de invazia rusă în Ucraina. Sursă foto: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

Două explozii au zguduit joi seară un cartier central din Kiev în urma unor lovituri lansate de forţele ruse, a anunţat primarul Vitali Kliciko într-o postare online, transmite Reuters.

Kliciko a precizat că autorităţile adună informaţii despre eventuale victime.

Potrivit corespondenţilor AFP, loviturile au survenit în timp ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, se afla în vizită la Kiev.

Corespondenţii agenţiei franceze au transmis că au văzut un etaj al unui imobil în flăcări, geamuri sparte, o prezenţă puternică a poliţiei şi echipelor de urgenţă.

Pe parcurusl acestei zile, Forţele ruse au continuat loviturile aeriene în Ucraina, transmite și acenția DPA, citată de Agerpres.

'Forţa aeriană tactică a forţelor armate ruse a lovit 76 de ţinte militare', a afirmat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, generalul Igor Konaşenkov.

Potrivit acestuia, au fost lovite două depozite de muniţii, un număr de concentrări de trupe şi convoaie militare, iar pierderile inamicului ar depăşi 320 de soldaţi.

De asemenea, rachete ruseşti au lovit alte 38 de ţinte militare, distrugând şase depozite de muniţii şi doborând câteva rachete ucrainene Tocika-U, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Informaţiile nu au putut fi verificate în mod independent, menţionează DPA.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel